Geboortelijst bespreken!!!

Voor uw geboortelijst bent u bij Babycompany aan het juiste adres. Boek uw afspraak drie maand voor de voorziene bevallingsdatum!

Boek nu uw afspraak!

Shop nu ook ONLINE!

Babycompany biedt u de mogelijkheid om het aanbod aan baby -en kinderkledij tem 3 jaar nu ook ONLINE te shoppen. U kunt uw bestelling in de winkel afhalen of bij u thuis laten leveren...
Onder het motto 'shop till you drop'!!

Shop online

Nieuw in ons aanbod: 22 INCH

Graag stellen we ons nieuw merk aan jullie voor "22 INCH". Dit merk staat gekend voor het gebruik van exclusieve stoffen en een zeer verfijnde afwerking. 
Kom en ontdek het ruime aanbod aan stoffen en ontwerpen. Exclusiviteit is ons motto!

Informatie, contacteer ons!

Organiseer uw 'Party@TheShop'!

Een 'Babyshower@TheShop' organiseren bij Babycompany is heel eenvoudig. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

 

Meer informatie?

Verras met een origineel geschenk

Verstuur uw aanvraag voor een cadeaubon naar info@babycompany.be. Vermeld duidelijk uw gegevens en de waarde van de cadeaubon. Indien de cadeaubon rechtstreeks bij de gelukkige ontvanger moet terecht komen, graag ook de gegevens vermelden van de ontvanger. Voor meer informatie, neem contact op!

Bestel hier uw cadeaubon

Op regelmatige tijdstippen houden wij onze klanten via e-mail op de hoogte van onze promoties, speciale acties, opendeurdagen of andere interessante aanbiedingen? Wenst u deze e-mails te ontvangen, schrijf u dan nu in op onze nieuwsbrief.