€ 0,00 0

Ontdek de nieuwe collectie 2021 JEUNE PREMIER

ALECTO WIFI BABYFOON MET CAMERA DIVM-550

€ 229,00
Dit product is niet meer op voorraad

Eigentijdse babyfoon, met camera en app
Als ouder profiteer je van de innovatieve mogelijkheden van deze tijd....

Eigentijdse babyfoon, met camera en app
Als ouder profiteer je van de innovatieve mogelijkheden van deze tijd. Deze babyfoon heeft wereldwijd bereik (tot wel vijftig meter op je locatie) en werkt via wifi. De verbinding is beveiligd, zodat jij de enige bent die met jouw kleintje in contact staat. Bovendien is de verbinding 100% storingsvrij. Vind je het prettig om te weten wanneer je kindje beweegt of geluidjes maakt? Dan kun je daar een melding voor instellen. Tijdens de eerste maanden is dat sowieso een prettig gevoel, dan zijn ze nog zo klein. Maar ook later biedt deze functie je extra zekerheid, bijvoorbeeld als jouw kindje een keertje verkouden is of heeft ontdekt hoe uit-bed-klimmen werkt.

Waarom een babyfoon met camera en app? Voor de foto’s en filmpjes!
Het is heerlijk om naar je baby, peuter of kleuter te kijken. Hoe hij of zij in slaap valt, of juist nog even murmelt en zingt voor het slapengaan. De camera op deze babyfoon is high definition (met een resolutie van 1280 x 720 pixels), dus je hebt helder beeld, in kleur. Ook in het donker. Ligt je kindje er vredig bij of is het tijd voor de gekke vijf minuten? Leg het vast, met foto’s of filmpjes op de SD-kaart! Het beeldscherm is 12,7 centimeter (5 inch) breed, met touchscreen functie. Ideaal voor thuisgebruik, maar wat als je samen onderweg bent? Dan gebruik je eenvoudig de app, beschikbaar voor iOS en Android smartphones. 

Alecto biedt u een breed assortiment babyfoons. We helpen je graag om precies de babyfoon te kiezen die bij je past. Nog een aantal specificaties waarmee deze babyfoon zich onderscheidt:

•Je kunt terugpraten tegen jouw kindje via de ouderunit.
•De set is uit te breiden tot vier camera’s (met split screen camerabeelden).
•Je kindje kan luisteren naar relaxte slaapliedjes om heerlijk weg te dromen.
•De babyfoon geeft een waarschuwing als je buiten bereik bent of als de batterij bijna leeg is.
•Je krijgt het product geleverd met een speciale metalen standaard. Een sterke en luxe accessoire, exclusief bij Alecto.

Wat zit er in de doos?
- Ouderunit – scherm
- Babyunit – camera
- 2x adapters
- Nederlandse handleiding

Season : ZS