€ 0,00 0

BATJES

2 STUKS -20%

4 STUKS -30%

6 STUKS -40%

BABY BJORN RELAX BLISS KATOEN ZANDGRIJS QUILT

€ 200,00
Dit product is niet meer op voorraad

Al sinds 1961 een beproefde, betrouwbare en geliefde wipstoel. Meerdere onderscheidingen.
Kenmerken:

Ergonomische wipstoel – de juiste ondersteuning voor hoofdje en rug
Van 0 tot 2 jaar (3,5 kg/53 cm tot 13 kg)
Drie verschillende hoogtestanden en inklapbaar
Lichtgewicht en inklapbaar voor onderweg of opslag
De stof is verwijderbaar en omkeerbaar en geschikt voor machinewas

Ergonomische wipstoel die natuurlijk schommelt
Ergonomische wipstoel om heerlijk te schommelen
Ergonomisch gevormde zitting die rug, nek en hoofd van uw baby ondersteunt. Keuze uit drie verschillende posities. De wipstoel Bliss is licht en draagbaar voor eenvoudig gebruik in huis. Bovendien kan het worden ingeklapt voor onderweg of opslag. U kunt de stoffen zitting verwijderen en wassen. 

Inklapbaar en draagbaar
Lichtgewicht en draagbaar voor thuis, inklapbaar voor onderweg of opslag. Drie verschillende posities.

Natuurlijk schommelen
Zacht, natuurlijk schommelen door bewegingen van uw kindje zelf of door u. Er zijn geen batterijen of snoeren nodig en de wipstoel maakt geen geluid.

Lange gebruiksperiode
Gebruik de wipstoel vanaf dat uw baby pasgeboren is tot 2 jaar. Zodra uw baby eenmaal zelf kan zitten kunt u de stof omkeren en de wipstoel als comfortabel stoeltje gebruiken.

Ergonomische wipstoel
Ergonomische wipstoel met ondersteuning voor rug, nek en hoofd van uw baby. De stoffen zitting vormt zich naar het lichaam van uw kind en verdeelt het gewicht gelijkmatig. Hierdoor krijgt uw kind een goede ondersteuning. Dat is vooral erg belangrijk voor jonge baby's die nog geen goed ontwikkelde spieren hebben.

Blij kind, blije ouders
Uw baby kan heerlijk spelen of rusten, terwijl u een douche kunt nemen of een maaltijd kunt bereiden. Dankzij het schommelen ontwikkelt uw baby bovendien zijn balans en motorische vaardigheden.

Leuke accessoires
Er zijn verschillende speelbogen beschikbaar als accessoire in o.a. toxinevrije materialen. Dankzij de draaiende figuurtjes op de speelboog is het nog leuker om tijd door te brengen in de wipstoel!

LEEFTIJD EN GEWICHT
Vanaf de geboorte tot ongeveer twee jaar.
Min. gewicht: 3,5 kg
Max. gewicht: 13 kg

ONDERHOUDSADVIES
Wassen in de wasmachine op 40°C. Apart wassen met een mild, bleekvrij wasmiddel. Niet geschikt voor de droger. Let op! Strijk de meshstof niet. U hoeft alleen maar de twee elastische banden onder aan de stoffen zitting los te maken en de zitting van het frame te trekken.

Season : ZS