€ 0,00 0

JEUNE PREMIER: dress up collection!

shop now...

Geboortelijst raadplegen Geboortelijst inplannen

Professioneel advies

Het samenstellen van een geboortelijst gebeurt bij voorkeur tijdens de 5 de maand van de zwangerschap en neemt ongeveer 2 uur in beslag, zeker voor uw eerste kindje. Ons goed opgeleide team zal u uitgebreide informatie verstrekken over alle artikelen die u op de lijst wenst te plaatsen en staat klaar met tips en ideeën. Nadien sturen wij u de lijst per e-mail zodat u thuis alles op het gemak nog eens kan nakijken.

Download hier onze checklist

Extra’s en kortingen

Mama en papa krijgen een cadeaubon ter waarde van 10% van het totaalbedrag van de geboortelijst. Tot uw kindje 2 jaar is, ontvangt u 10% directe korting op alle artikelen die u zelf aankoopt. 

Looptijd

Normaal gezien wordt de geboortelijst ongeveer 2 maand na de geboortedatum afgesloten.

Voor ieders budget

Voorzie voldoende artikelen in verschillende prijsklasses zodat familie en vrienden een geschenk naar eigen smaak en budget kunnen kiezen. Vinden de mensen niets naar hun budget, dan is een cadeaucheque de ideale oplossing. Papa en mama kunnen dan kopen wat ze zelf willen.

Een goede basisuitzet

We vinden het belangrijk om op de geboortelijsten een goede basisuitzet te plaatsen, zodat mama bij haar thuiskomst over een volledig basispakket beschikt. De gadgets kan je houden voor later.

Een voorbeeldlijst online

Uw geboortelijst kunnen de mensen ook online raadplegen. Benieuwd hoe een lijst er online uitziet? U kunt hier alvast eens kijken naar onze voorbeeldlijst. Ga als volgt te werk om de lijst te zien:

  1. Ga naar "Geboortelijst raadplegen"
  2. Geef de naam van het kindje "Maurice" in en klik op Zoek
  3. Klik op "Bekijk website" bij baby "Maurice Devolder"
  4. Geef nu de naam van één van de ouders in: "Steven"
  5. De voorbeeldlijst wordt geopend.

Geboortelijst raadplegen Geboortelijst inplannen