€ 0,00 0

SOLDEN

1   STUK -30%

2 STUKS -40%

3 STUKS -50%

Voor uw geboortelijst bent u bij Babycompany aan het goeie adres. Voor het samenstellen van de geboortelijst werken wij op afspraak. Het opstellen gebeurt het best drie maanden voor de voorziene bevallingsdatum, zodat alle gekozen artikelen tijdig besteld en dus ook geleverd kunnen worden.
Lees er alles over op deze pagina
U kunt bij ons in de winkel langskomen om een cadeaubon op naam aan te kopen.
Daarnaast kunt u deze cadeaubon ook online aanvragen. Neem een kijkje op de pagina ‘Cadeaubon’ of verstuur uw aanvraag voor een cadeaubon naar Babycompany via info@babycompany.be. Vermeld duidelijk uw gegevens en de waarde van de cadeaubon. Indien de cadeaubon rechtstreeks bij de gelukkige ontvanger moet terecht komen, graag ook de gegevens vermelden van de ontvanger. Voor meer informatie, neem contact op! 

Een party @ the shop bij Babycompany organiseren is heel eenvoudig. U neemt contact met ons op om een datum te prikken waarop de party kan plaatsvinden (*). Deze party gaat steeds door na sluitingstijd van de winkel, zodat dit een privégebeuren is. Als gastvrouw staat u in voor het uitnodigen van vrienden, kennissen, familie, buren...zodat het een gezellig samenzijn wordt. Het minimum aantal gasten per party @ the shop is 10 personen.

Wij staan in voor een hapje en een drankje en de nodige uitleg doorheen ons aanbod. De betaling van de aangekochte artikelen gebeurt cash of via bankcontact.

Als gastvrouw wordt u uiteraard beloond voor uw inspanning en moeite. Op het einde van de rit krijgt u een waardebon van 10% op het aankoopbedrag van de avond.

Hebt u nog vragen, wenst u extra informatie of krijgt u er al zin in, aarzel dan niet om ons te contacteren!

De verzending van postpaketten gebeurt via Bpost. De verzendkost binnen België is standaard €7 per bestelling. Van zodra de bestelling €75 bedraagt en het om niet gesoldeerde goederen gaat, wordt er geen verzendingskost aangerekend binnen België. Voor meer informatie en verzendingen buiten België kunt u terecht op de pagina.

U kunt uw aankoop ook afhalen bij Babycompany. De winkel is gelegen in de Houtskoolstraat 11 te Roeselare.

Bij de betaling van uw order krijgt u de keuze tussen verzenden of afhalen. Indien u kiest voor afhalen wordt er geen verzendkost aangerekend. Gelieve rekening te houden met de openingsuren van de winkel.

Uw bestelling kunt u heel makkelijk en veilig online afrekenen per kredietkaart, bankcontact/mister cash of KBC, ING en Belfius betaalknoppen!  Meer informatie vind je hier

Indien u twijfels hebt omtrent de maat/leeftijd, neem dan contact op. Wij bezorgen u zo spoedig mogelijk het nodige advies en de corecte afmetingen van het kledingstuk.

Indien u de goederen wenst om te ruilen, wordt u verzocht om ons hier schriftelijk van op de hoogte te brengen, en dit binnen de 5 dagen na levering van de goederen. Gesoldeerde goederen kunnen niet omgeruild worden.
De aangekochte artikelen kunnen geruild worden binnen een termijn van 14 dagen na levering en dit op voorwaarde dat het product ongebruikt en onbeschadigd is en voorzien is van de originele verpakking en alle originele labels. Indien de goederen gedragen, gewassen, bevuild, berookt, beschadigd of hersteld zijn, worden deze niet omgeruild.
Wij behouden ons het recht tot weigering van ruiling, indien wij vermoeden dat de goederen niet voldoen aan bovenstaande voorwaarden of als de redenen ongegrond zijn.
De kosten en het risico voor het terugzenden of terug brengen van de goederen liggen uitsluitend bij de koper.
Onvoldoende gefrankeerde terugzendingen of niet vooraf gemelde terugzendingen worden niet aanvaard.

De algemene voorwaarden kan je hier terugvinden.